Heips,

Hienon ja järkevän aloituksen keksiminen on aina niin hankalaa.... Voisihan sitä tietysti siihenkin käyttää aikaa, kun tänään on sen verran rauhallinen keikka allekirjoittaneen osalta, mutta ehkä vain siirryn suoraan asiaan. Jätetään ne hienot kielelliset kikkailut kirjailijoille ja keskitytään itse asiaan, eli ääneen... ;)

Pidin jossain vaiheessa jonkinlaista keikkapäiväkirjaa nettisivuillani, mutta teknisten rajoitusten ja muiden vastaavien tekosyiden takia se sitten jäi. Tässä eräänä kauniina päivänä keikkaputken keskellä törmäsin kuitenkin tähän palveluun ja ajattelin taas kokeilla kirjoittamisen aloittamista. Katsotaan nyt mitä tästä tulee. Mutta kuten eräässä toisessa keikkablogissa todetaan 'What would possibly go wrong?'. :)

Tarkoituksenani on siis hieman yrittää valottaa keikkailun ihanaa maailmaa ihmisille. Jaa että mitä ihanaa on herätä kahden tunnin yöunien jälkeen tekemään töitä vuorokauden ympäri kun takana on muutama samanlainen päivä? Niinpä, sitä minäkin olen miettinyt monta kertaa.... Tosin, eipä meitä miksaajia/roudaajia/ääniteknikkoja/valomiehiä/whatever ikinä ole järkeviksi haukuttukaan... Jos myös onnistuisin edes joidenkin alaa vaivaavien myyttien kohdalla toteamaan "Myth busted!", olisin enemmän kuin tyytyväinen.

Nyt takaisin kuuntelemaan musiikkia. Menossa on Big Boom -bändikilpailun Tampereen karsintojen soundcheck ja jäljellä on enää vaivaiset 4 bändiä. Kyllä tämä tästä...