Pahoittelen, että on ollut vähän hiljaista viime aikoina. Tässä välissä on kyllä tullut muutama keikkakin tehtyä, mutta mm. tietokoneongelmien (ja erityisesti sen, ettei töissä ole ollut aikaa... ;) takia en vain ole saanut aikaiseksi kirjoitettua. No, tässä nyt kuitenkin taas joitain hassuja kuulumisia.

Oltiin tosiaan tekemässä ääntä puistokonsertissa Nokialla. Jossain se siinä keskusta-alueella oli, mutta en minä sen lavan/paikan nimeä tiedä. Mutta tarviiko minun edes? :) Tuossa nyt kuitenkin kuva siitä paikasta:

662494.jpg

Ihan oli kiva paikka ja kun kerran bändikin oli varsin mukava ja toimiva, niin mikäs siinä sitten oli monitoreja tehdessä, tosin monitorimaailman sijainti olisi voinut olla hieman parempi. Sieltä kun ei päässyt mitenkään kovin huomaamattomasti pois.... Ja vaikka lavalla oli ihan tuhottoman kuuma, niin tuo nurkka jäi sen verran pahasti varjoon, että piti istua pitkä fleece-paita päällä koko keikan ajan.

662495.jpg

Onneksi tuli otettua teltta mukaan. Vaikkei sitten loppujen lopuksi satanutkaan, vaan aurinko paistoi melkein pilvettömältä taivaalta, niin teltasta oli kyllä apua. Ihan jo siinä, että näki jotain mikserin valoista, mutta se myös kyllä suojasi siitepölyltä ja muilta haituvilta. Tosin, teltasta huolimatta kaikki oli keltaisen kerroksen peitossa. Toisaalta, jos siistejä sisähommia haluaisi, niin kyllähän niitäkin tietysti olisi tarjolla, mutta jossain muualla ainoastaan. Tuossa nyt kuva tuosta teltasta, hieman piti pressuja vielä laittaa avuksi antamaan vähän varjoa:

662499.jpg

Tuota, jos tätä lukee joku kitaristi, niin osaisitko kuvitella unohtavasi soittimesi kotiin kun lähdet keikalle? Entäs pianistit, mitenkäs on pianojen kanssa? Tai mitenkäs rumpalit, olisiko virvelin unohtaminen kova juttu? No, muut siis olivat tulleet onneksi mukaan, mutta virveliä jouduimme etsimään. Kiitokset paikalliselle helluntaiseurakunnalle kun sieltä saatiin tuollaista lainata. Voi kyllä rumpali ehkä muutaman kerran tuosta vielä kuulla tulevaisuudessa.... Ihmisiähän me tietysti vain olemme ja erehdyksiä sattuu. Jopa minulle. :)

Hmm... Tähän loppuun voisi vielä laittaa kuvan allekirjoittaneesta työn touhussa. Ne ovat aika harvinaisia, koska yleensä leikin itse kuvaajaa keikoilla, ja eipä silloin kyllä oikein itsestä saa kuvia. Kiitokset Jonzulle tuosta.

662511.jpg

Tuonkin jälkeen on pari keikkaa ollut. Olimme mm. Haikon lavalla Pirkkalassa. Ihan kiva paikka, olettaen että bändi soittaisi hiljaa. Sali on pyöreä, ehkä joku 15-20m halkaisijaltaan ja lava on torven muotoinen. Ei, kovaa soittavan bändin kanssa se vain ei toimi. Käytännössä pystyi käyttämään vain laulumikkejä, kaikki muu oli turhaa työtä. Mutta, näitäkin aina välillä on. Paikkana se kuitenkin on ihan mahtava. Sijaitsee niemen nokassa pienen mäen päällä ja maisemat olivat kyllä aivan upeat. Ulos musiikki myös kuulosti huomattavasti paremmalta...

Saalemillakin tuli pyörähdettyä yksi tilaisuus miksaamassa. Jäi vain sinällään ärsyttämään kun soundcheck meni tosi hyvin ja kuulosti hyvältä, mutta tilaisuus meni jostain syystä ihan penkin alle. En vain jaksa ymmärtää, mikä sen olisi aiheuttanut. Tuskinpa salin täyttyminen yleisöllä niin paljoa kiertoherkkyyttäkään kasvattaa, tosin, mistäs sitä ikinä tietää. No, bändiltä tuli paljon kiitosta tilaisuuden jälkeen, niin eihän siinä silloin mitään. Eiku... :)

Sunnuntaina olisi vuorossa taas iki-ihana Puistoemmauksen sali. Siellä on joku ulkolainen puhuja ja jotain musiikkia lisäksi. Viimeksi se ei ainakaan toiminut yhtään siinä salissa, saas nähdä kuinka nyt. Jos vaikka sen rumpusetin siirtäisi pois laulajien takaa... Jotain muutakin kyllä tarttisi kyllä kehittää. Viikonloppuna pitäisi kai myös yrittää nauhoitella erään näytelmän taustoja. Saa nähdä mitä siitäkin projektista tulee.

Ensi maanantaina on tarkoitus lähteä kohti Keuruuta ja juhannuskonferenssia. Yritän kirjoitella sieltä edes jotain joka päivä, ja kuvia pitäisi myös olla tulossa paljon.

Siihen asti. Ugh, minä vaikenen.